Menu

Osvetio se djevojci koja ga ostavila zbog debljine

vjezbanjem do savrtjela

Englez Džek Darbi (23) se stidio toga što je bucmast. Bivša djevojka ga je ostavila rekavši mu da bi hitno trebalo da ode u teretanu. Od tada je odlučio da joj se osveti tako što će je poslušati i krenuo je da vežba.

Tamo je 18 meseci dizao tegove kako bi dobio mišiće i više je nego zadovoljan rezultatima.

Student medicine na Univerzitetu Lester proveo je 18 mjeseci bildujuću kako bi bio mišićav i sad može da podigne i stvari teže od sebe.

 - Šetao sam kampom i primjetio sam da me djevojke posmatraju. Ranije mi je bilo neprijatno i da skinem majicu, ali sada ponosno šetam bez nje – kaže Džek.

Prije četiri godine Džek se plašio da se skine, jer je mislio da su ga njegov stomačić i salo činili nepoželjnim. Redovno je jeo brzu hranu i pio pivo i brzo je razvio pivski stomak.

 Džeku je postalo posebno neprijatno kada je djevojka počela da ga poredi sa mišićavim i vitkim muškarcima.

 - Nikad mi nije rekla da sam debeo, ali mi je stalno pričala da treba da idem u teretanu. Primjetio sam da gleda sve zgodne mišićave muškarce koji prođu kada negde sedimo. A kad bi vidjela nekog takvog na televiziji, rekla bi mi „možeš i ti biti takav, samo ako to želiš“.

Depresivan i pod stresom, Džek je počeo da jede još više nakon raskida i ugojio se skoro četiri kilograma.

 A onda je odlučio da promjeni sve i počeo da podiže tegove. Posle šest mjeseci tegova i kardio vježbi, napredak je bio vidan, ali on nije htjeo da stane tu.

 - Moji prijatelji su bili oduševljeni. Gledao sam sve moguće snimke bodibildera i fitnes modela na Jutjubu i odlučio sam postanem kao i oni. Prijatelji su mi se smijali, ali ja sam znao da ću uspjeti – priča on.

vjezbanjem do savrtjela1

Džek je izbacio ugljene hidrate iz ishrane i počeo je da trenira svakog jutra prije nego što krene na posao u bolnicu u Lesteru.

 - U početku sam želeo samo da se riješim stomaka, ali sve je to preraslo u nešto više. Djevojke koje me ranije ne bi ni pogledale sada ne mogu da skinu oči s mene – oduševljeno priča Džek.

Uskoro će Džek početi da radi kao doktor, ali se on nada da će u slobodno vreme moći da bude i privatni trener. Izgubio je 19 kilograma sala i zamjenio ga mišićima. Sada ima 89 kilograma, a visok je 180 centimetara. U maju je Džek učestvovao na takmičenju za bodibildere, "Body Power Festival", najvećoj britanskoj fitnes konvenciji.

Више из ове категорије « Sočna hrana za strasne zagrljaje

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

назад на врх