Menu

Koje erotske igrice vole horoskopski znaci

Ukoliko još uvijek niste pronašli partnera koji vas u krevetu ostavlja bez daha, saznajte kako se u spavaćoj sobi zabavljaju, na primjer Rakovi, šta najviše uzbuđuje Device, a u čemu najveće zadovoljstvo pronalaze Ribe... 

 

 

 

 



Ovan

Žene
Žene rođene u znaku Ovna su strastvene i svaku priliku i mjesto koriste kako bi se seksualno zadovoljile. U krevetu obožavaju da vode glavnu riječ, a tokom seksualnog odnosa, vole i da koriste različita seksualna pomagala.

Muškarci
U seksu su agresivni i gotovo nikada se ne umaraju. Uvijek su spremni za akciju, a osim toga su izuzetno maštoviti. Jedina im je mana to što ne vole predigru.

Bik

Žene
Senzualne su, privlačne i veoma zavodljive. Pri tom su i poprilično zahtjevne ljubavnice. Često mijenjaju partnere jer su rijetki oni koji ih zadovoljavaju u potpunosti. Predigra mora da traje dugo, a najviše uživaju u seksu u spavaćoj sobi.

Muškarci
Pripadnici jačeg pola rođeni u znaku Bika su strpljivi, razuzdani i pohotni. Nisu posebno maštoviti, ali su užasno izdržljivi. Sposobni su da zadovolje nekoliko partnerki istovremeno.

Blizanci

Žene
Žene rođene u znaku Blizanaca ne mogu da odole seksu na javnom mjestu, jako su maštovite i nikada se ne stide svog tijela. Od svih znakova, žene rođene u znaku Blizanca najviše koriste seksualna pomagala.

Muškarci
Sposobni su da šarmiraju skoro svaku pripadnicu ljepšeg pola. U seksu nisu zahtijevni, ali ni previše strastveni. Obožavaju seks pod upaljenim svjetlima. Na žalost, uvijek im je cilj da prvo zadovolje sebe, a tek onda partnerku.

Rak

Žene
Romantične su pa očekuju nježnost i pažnju. Često u seksu koriste vino ili med koje ispijaju na partnerovom tijelu. Uglavnom maštaju o seksu s mlađim muškarcima.

Muškarci
Rakovi se prema ženama ponašaju zaštitnički, veoma su ljubazni i sentimentalni. Uživaju u predigri, a pohvalno je to što u svakom trenutku pokušavaju da zadovolje partnerku, a tek onda sebe. Ne mogu da odole ženskim grudima pa njima uglavnom pridaju najviše pažnje.

Lav

Žene
Lavice u krevetu uglavnom vode glavnu riječ. Vole seks pod upaljenim svjetlima i poze u kojima one dominiraju. Partnera osvajaju izazovnim vešom.

Muškarci
Seksualni čin za Lavove je velika predstava u kojoj igraju glavnu ulogu. Iako su jaki na jeziku, nisu naročiti ljubavnici. Nedostaje im mašte, a pokazalo se da, ukoliko su izrazito obdareni vole to da naglašavaju u svakom društvu.

Djevica

Žene
Udvaranje im ne predstavlja nikakav problem iako ih na zabavu u spavaćoj sobi treba nagovarati. Obožavaju da se seksaju u tuš kabini, a i grupnjaci im nisu strana pojava.

Muškarci
To su veoma stidljivi muškarci pa glavnu riječ u krevetu prepuštaju ženama. Poprilično su nesigurni u sebe iako su opsednuti pornografijom. Nisu previše maštoviti, ali se trude da zadovolje partnerku.

Vaga

Žene
Vage su senzualne i šarmantne i jedan su od najmaštovitijih znakova. Omiljen im je striptiz, nose izazovan i skup donji veš, a obožavaju masaže erotskim uljima. Obožavaju da koristite i seksualna pomagala.

Muškarci
Odlično poznaju žensko tijelo i majstori su u milovanju usnama. Uživaju u grupnom seksu, međutim često puta znaju da budu pasivni.

Škorpija

Žene
One su najseksualniji i najzahtjevniji znak. Obožavaju da eksperimentišu i dominiraju nad partnerom. Rijetko kada im se dogodi da se u seksu ne zadovolje u potpunosti.

Muškarci
Strastveni su, emotivni i nepredvidivi. Vole da dominiraju, a skloni su i perverzijama. Koriste različita seksualna pomagala, posebno ona koja nanose bol, ne samo partnerki, već i njemu samom.

Strijelac

Žene
Uživaju u seksu, predigra im je važna, a njihov osnovni interes je njihovo zadovoljstvo. Ne vole da eksperminatišu, ali uživaju u nadraživanju partnera do one tačke kada oni gube kontrolu. Slabost su im odnosi sa više osoba istovremeno.

Muškarci
Rijetko kada zna da im se dogodi da u seksu nisu zadovoljni. Veoma su emotivni i kreativni. U krevetu su opušteni i skoro uvijek dobiju šta žele.

Jarac

Žene
Nije im potrebna predigra jer očekuju od partnera da odmah krene u akciju. U krevetu žele da dominiraju iako im to rijetko uspijeva. Seksualno su vrlo izdržljive, ali ih ne zanimaju egzotične kombinacije.

Muškarci
Privlače ih mnogo mlađe partnerke i zahtijevaju da im se one potpuno posvete. Više pažnje pridaju samom seksualnom činu nego ženi koja u njemu učestvuje. Najviše ih uzbuđuje lagani striptiz.

Vodolija

Žene
Kada se uzbude izuzetno su kreativne i maštovite. Gotovo da ne postoji nešto što one u seksu nisu probale. Obožavaju egzotične seksualne poze u kojima će one dominirati.

Muškarci
Vodolije su izuzetno pasivni i gotovo nikada u seksu ne preuzimaju inicijativu. Doduše, maštoviti su pa partnerke doživljavaju vrhunac još za vrijeme predigre.

Ribe

Žene
Najviše problema imaju jer rijetko kada uspijevaju da ostvare svoje seksualne fantazije. Obožavaju da se igraju jezikom, a ne mogu da odole seksu pod tušem. Inspiraciju nalaze u egzotičnim parfemima i eteričnim uljima.

Muškarci
Odlični su poznavaoci ženske anatomije i psihe. Vrhunski su majstori u milovanju, a ne mogu da odole ženskim stopalima. Obožavaju seksualna pomagala, piše Nacional.

Последњи пут измењено%AM, %24 %477 %2013 %11:%dec

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

назад на врх