Menu

Nevjerovatne seks poze koje niste probali

Da li vam se čini da je vaš seksulani život zapao u kolotečinu? Razmrdajte stvari u spavaćoj sobi uz nove poze koje do sada vjerovatno niste probali.

MAČKA

Ona leži na muškarcu licem u lice sa nogama obavijenim oko ljubavnika. Poza je odlična za brže postizanje ženskog orgazma jer njen klitoris dodiruje njegovu pubičnu kost, a žena određuje ritam. Ipak budite na oprezu jer je u ovoj pozi penis dosta stegnut pa prilikom jačih i bržih pokreta može da dođe do povrede. Ne žurite i uživajte u sporoj senzualnost gledajući jedno drugo u oči.

LjULjAŠKA

Muškarac i žena stoje jedno naspram drugog, ona podiže jednu nogu, a muškarac je rukom pridržava u vazduhu. Ugodnost i lakoća ove poze najviše zavisi od fleksibilnosti i spretnosti muškarca. Takođe, užitak će biti veći ako je ona gipka i može da podigne nogu više.

KOLICA

Žena se rukama oslanja na pod, a muškarac joj podiže jednu ili obje noge u zavisnosti od svoje snage. Ova poza je nevjerovatno erotična, ali i veoma zahtjevna pa može da posluži kao uvod i zagrijevanje za drugu pozu. Pokušajte ovu pozu i vidjećete da vrijedi potrošene energije i malo većeg napora.

ZABAVLjAČ

Ovo nije poza za početnike. Ona kleči na ivici kreveta dok on stoji na podu pred njom. Žena bi trebalo da se pokreće kukovima dok on kontroliše penetraciju držeći je oko struka. Moraju jedno drugo držati čvrsto kako ne bi izgubili ravnotežu. Ova poza može da bude odličan prelazak iz stojećeg položaja na krevet. U ovoj pozi žena može maksimalno da istakne svoje grudi držeći ruke iznad glave.

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

назад на врх