Menu

Šest načina da vaša ljubav potraje

Ravnoteža jednakosti je jedini način na koji može da opstanete vaša veza. Ako ste sigurni da ste našli savršenog partnera, onda se potrudite da vaš odnos odoli "zubu vremena". Ljubavni eksperti sa portala eHarmony sastavili su uputstva kako da uspete u svojoj misiji.

 

 

 

 

BEZ KRIVICE

Ako imate probleme koje teško rješavate, izbjegavajte u razgovoru svaljivanje krivice i kritiku.
Razumite problem i ono što vas oboje čini nesrećnima. Možete da budete ljuti, ali uvijek shvatiti izvor bijesa, izgovorite šta vas muči u postupcima vašeg partnera, bilo da je to zapostavljenost, nesigurnost ili nešto treće.

KVALITETNA SVAĐA

Svađe su dobar način da komunicirate sa partnerom. U pitanju su često dublji razlozi zbog kojih razmirice oko sitnica mogu izazvati rat u kući. Upravo ti razlozi mogu vam pomoći da razumijete šta je problem i da to popravite.

MATEMATIKA

Izračunajte koliko ste se puta ovog mjeseca vodili ljubav sa partnerom, a koliko puta ste se posvađali. Zatim od broja polnih odnosa oduzmite broj svađa. Pozitivan rezultat znači da vam je veza dobra. Ukoliko ste u minusu - ta činjenica govori sama za sebe.

NIKADA, BAŠ NIKADA

Nemojte misliti da vas on nikada neće ostaviti. Imajte na umu da ste oboje privlačni drugim ljudima, a što se više ophodite jedno prema drugom "zdravo za gotovo" to je veća vjerovatnoća da će sreću potražiti negdje drugo.

BIRAJTE RIJEČI

Svaki par ima svoj ljubavni jezik. Neki vole da izražavaju ljubav riječima, a neki dodirima. Ako vaš partner voli da čuje "volim te" priuštite mu to. Ili obrnuto. Bitno je da prepoznate i upoznate način na koji vas zadovoljava.

SEKS

Možda niste raspoloženi, možda vam nije do seksa ili vas zaista boli glava. Ali ako ste u stabilnoj monogamnoj vezi, onda je i normalno da će vaš partner očekivati redovne igrice u spavaćoj sobi.

Више из ове категорије « Kada muškarci ne žele seks? Zašto je more tako zdravo? »

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

назад на врх