Menu

Učinite ljetnji seks još vrelijim

Da li ste spremni da učinite vaš seksualni život vrelim kao ljetnje temperature? U čast dužih dana i uzbudljivih noći nudimo vam 11 novih načina da vi i vaš partner zasijate ove ljetnje sezone. Dame – uključite klime, jer su ove ideje toliko vrele da ćete se istopiti!

Putujte kao egzibicionista

Da li idete na odmor ovog ljeta? Ubacite malo kreativnosti i uradite nešto novo – iskradite se preko hotelskog balkona, odveslajte čamcem do sredine jezera ili idite na noćno kupanje. Kada se vratite kući razmišljajte o svemu što ste tokom odmora uradile i ono divno raspoloženje će vas opet obuzeti.

Idite južno


Ako putujete kolima slobodno skinite majcu ili bar otvorite do kraja prozore i uputite se na "južne" dijelove vašeg dečka. Sami izaberite šta ćete mu raditi, kada zaustavite automobil na usamljenom putu.

Priredite takmičenje “mokra majica”

Iznenadite dečka sa jednom vrelom predstavom. Prospite po sebi to što pijete i privucite mu pažnju. Neka se to dešava u potpuno neočekivanom trenutku, kada čita novine ili gleda televiziju.

Napravite vrući talas

Isključite klimu kako biste dodatno zagrijale atmosferu. Slani poljupci, vlažna kosa i klizava tijela začiniće seksualni odnos i više nego što mislite. Kasnije se zajedno tuširajte kako biste se rashladili i pripremili za drugu rundu.

Podignite šator

Bilo da kampujete u šumi ili u zadnjem dvorištu, podignite šator kako biste začinile svakodnevnicu. Seks u prirodi uvijek zvuči uzbudljivo, a pri tom vas niko neće ometati jer ste u šatoru; samo nemojte biti glasni. Ponesite sprej protiv buba; niko ne želi ujede komaraca ne intimnim mjestima.

Pocrnite ravnomjerno

Pronađite usamljenu plažu i skinite sve sa sebe. Činjenica da nagi ležite napolju i niko ne može da vas vidi – potpuno zahuktava situaciju. Ne zaboravite zaštitnu kremu i nanesite je 20 minuta prije izlaganja suncu.

Pijani seks


Nema ničeg lošeg u seksu "pod gasom". Uživajte sa svojim muškarcem u koktelima, tekili i voću. To će pripremiti raspoloženje za naredni korak, a svi znamo koji je.

Blesavite se

Kada sljedeći put cirkus ili vašar posjeti vaš grad, kupite dvije karte i krenite na vožnju. Nađite neko mračno izolovano mjesto i krenite u akciju; samo pazite da vas ne izbace iz zabavnog parka.

Ubrzajte puls

Probajte neke aktivnosti od kojih će vam srece brže lupati. Adrenalin povećava vašu sposobnost da se uzbudite, tako da su veće šanse da zgrabite jedno drugo nakon skijanja na vodi nego nakon sjedenja u parku. Iskoristite toplo vrijeme i probajte neke od uzbudljivih zanimacija sa svojim partnerom. Avantura je mentalna predigra koja će vas držati sve do spavaće sobe.

Sezonska hrana kao afrodizijak

Bilo da spremate roštilj ili piknik u parku, uključite sezonske afrodizijake poput avokada, jagoda ili špargle. Vjeruje se da vitamin B6 koji se nalazi u avokadu povećava muški reproduktivni hormon, dok špargla sadrži vitamin E, koji seksualno stimuliše oba pola.

Igrajte se sa lizalicama


Preskočite običan led i ohladite lizalice kojima ćete kliziti jedno drugom preko tijela. Zadržavajte se kod vrata, bradavica, zadnjeg dijela koljena i unutrašnjosti butina. Hladnoća na koži stvara tenziju, a lizalice su mnogo ukusnije od leda. Sve to mazanje će dovesti i do zajedničlkog tuširanja – gdje će se zabava nastaviti.
Последњи пут измењено%AM, %24 %477 %2013 %11:%dec

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

назад на врх