Menu

Šest savjeta kako da mu budete najseksi

"Hajde da pričamo o nama ". Izgovorite ove jednostavne riječi frajeru i on će se skupiti, zakolutati očima, ili čak teško uzdahnuti, kao da hoće da kaže: "O, ne opet.“

Možda biste mogli da ovu reakciju okarakterišete kao emocionalno bankrotstvo; ne biste bili prva žena koja je to učinila. Ali, evo o čemu se radi: nama je zaista stalo do vas. Mi razmišljamo o svojim vezama. I seksu u vezama. Mi pričamo o tome sa našim prijateljima. Ali to ne znači da smo provalili kako da vam kažemo koje su naše potrebe u krevetu. Šta ako nešto pogrešno shvatite? Šta ako vam postavimo zadatak koji ne znate kako da riješite, ili se jednostavno ne usuđujete? Kao javni servis, mi, urednici Men’s Healtha, odlučili smo da iskreno objelodanimo tajne muškog uma...

1. Želimo da imate smisao za seks

Zamislite da ste prvi put u krevetu sa novim frajerom. Imate tremu. Gasite svjetlo. Pitate se da li ćete uspjeti da ga zadovoljite. Ne možete da se opustite. Niste sigurni da mu je lijepo sa vama. Ali budite uvjereni, kada ga zgrabite i stisnete uz sebe, pokazaćete da vas je ponijela strast, a to će ga uzbuditi. Demonstrirajte svoju umiješnost u poznavanju erogenih zona, slatko i delikatno, poklanjajući i njemu i sebi osjećaj vrhunskog vođenja ljubavi. I da podsjetimo, penis je bez dileme broj jedan na listi erogenih zona, dok je oralna obrada ključ za pravu riznicu užitka i fantastičan seks bez ustezanja. Smisao za humor je važan on služi kao naš mentalni mečmejker ali vešte vratolomije u krevetu jesu sigurna nadogradnja za vezu koja bi da ispisuje višegodišnji staž. Ako se osjetimo kao glavni junaci porno filmova, vi ćete pokazatu svu svoju mudrost, a mi ćemo biti upecani za sva vremena.

2. Otkrijte iznova predigru

Sporogoreći seks nije bolji samo za vas. Duže predigre pomažu muškarcima da se sinhronizuju sa svojim partnerkama, pružajući im samopouzdanje, i kao rezultat, bolju kontrolu nad ejakulacijom. Možda će vas ovo šokirati, ali predigra je važna i nama, takođe. Više od 75 odsto naših momaka kaže da žele da predigra traje bar 15 minuta, što bi trebalo da zadovolji 84 odsto žena koje se s ovim slažu. Evo kako ga zagrijati i navesti na pravi put. Započnite zavođenje slatkom notom, sa muškarcem na vrhu. Vodite njegove ruke, pritiskajući njegov dlan na način na koji biste željele da vas dodiruje. Vaša čarobna fraza? „Baš ovako.“ I to je sve - ukapiraće. Spustite jednu ruku niz njegova leđa, do gaća, odmah ispod linije struka i privucite njegovu karlicu prema sebi, pokazujući mu pokrete koji vas pale. Ne zaboravite svoju rečenicu: „Baš ovako.“ Sljedeće: zamijenite pozicije - vi na vrhu. Polako ga ljubite niz vrat i ramena. Spuštajte se prema liniji kaiša, gledajući ga dok ljubite njegov stomak. Ponovite svoj refren i odradite put nazad do njegovih usana. Zamijenite pozicije opet, i ponovite.

3. Znajte šta nas stvarno pali

Nove poze su fine. Eksperimentisanje igračkama ili losionima može biti zabavno, ili bar interesantno. Ali ono što muškarce najviše pali u krevetu, prema mišljenju 39 odsto likova koje smo ispitali, jeste vaš nesputani entuzijazam (koji prate samopouzdanje sa 35 odsto i kreativnost, sa 17 odsto). Paljevina je kada znamo da vas zadovoljavamo. Ako je iskustvo više interaktivno, tim prije je i bolje. Možda upravo zbog toga 87 muškaraca kaže da je „samo ležanje tu“ ozbiljno odbijanje, a 57 odsto muškaraca kaže da je tišina pravi seksualni dauner. Prema tome, stavite mu do znanja šta je ono što čini dobro. Stegnite čaršafe. Molite. Preklinjite. Zahtijevajte. Učinite da sve izgleda manje kao rukovanje, a više kao zemljotres (sve dotle dokle ga zaista osjećate). Svi sjajni seksualni susreti donose taj osjećaj vrednovanja da stvarno imate nešto posebno. Zapravo, vaša pretjerana strastvenost može da pomogne muškarcu da se osjeti bliskijim vama emocionalno - nešto što je više od trećine naših momaka istaklo kao najbitniji dio nezaboravnog seksa.

4. Dajte nam kompliment pažljivo

Mi volimo to što vi volite naše trbušnjake. Ali se nadamo da to nije sve što volite kod nas. Muškarac želi da čuje da bez obzira na to kako izgleda, postoji nešto dublje što nalazite da je seksi kod njega, bilo da se radi o tome kako priča priču ili kako vas dodiruje. Naši Men’s Health momci se slažu: Samo 8 odsto njih kaže da vole da slušaju o fizičkim kvalitetima, ali 66 odsto želi da istaknete neki neopipljiv kvalitet, nešto što samo mi posjedujemo. Budite iskrene i određene: „Volim kako činiš da se osjećam sigurnom“, u zamjenu za svakodnevno: „Ti si tako sjajan“. Ipak, nikako ne zaboravite, kompliment bez premca je kada doživite vrhunac tokom vođenja ljubavi, nakon čega mu kažete da je baš on ljubavnik poslije koga „ne ostaje ništa i niko“.

5. Želimo da budete slobodnije kada smo u javnosti

Muškarci žele ženu koja je dovoljno samopouzdana u svoju seksualnost da načini prvi korak, bez obzira na okolnosti. To ne znači da treba da mu sjednete u krilo tokom večere sa prijateljima. Suptilna pokazivanja blizak poljubac tokom šetnje, čak i zamagljeni pogled sa drugog kraja prostorije na zabavi na koju ste došli zajedno mogu da zapale vatru. Njegovi kukovi će vam reći koliko strastveno da napadnete. Ako voli iznenađenja te vrste, zaskočite ga prije izlaska u grad. Dok se oboje spremate, ili kada dođe po vas, strasno i zanosno ga poljubite i uvucite u hipnotičko dejstvo spavaće sobe. Dodirivanje njegove butine u kolima je takođe super uvod u seks bez najave.

6. Ublažite naša loša raspoloženja

Muškarci nisu imuni na promjene raspoloženja, samo su skloniji tome da ih zakopavaju. Kada nismo raspoloženi za seks (što je naravno vrlo rijetko), na vama je da osim riječi "Izgledaš slomljeno. O čemu se radi?“, utičete na njega i maznim seksi dodirima. Tek osjetan dodir, od koga podilaze žmarci, prvo će ga opustiti, a zatim i podstaći na seksi igrarije. Ako to ne pali, preokrenite našu pažnju. Ponekad nam je potrebno da skrenemo misli sa nekih stvari. To može značiti izlazak na piće, zajedničko spremanje večere ili gledanje filma. Što više pažnje upotrebimo na odvraćanje misli, manje snage mozga ćemo posvetiti nerviranju. A onda, vratite se na nežne pokrete, i nadogradite ih seksualnim fantazijama. Time što ćete razgrnuti plašt sa skrivene prirode ženskog bića, pokazaćete mu da ste i vi čovjek od krvi i mesa. Ne plašite ga pričom o mega kesi punoj raznobojnih vibratora, ali su dobrodošle maštarije o tome kako je on zbunjeni klijent koga je zaskočila raskalašna polugola maserka.

(Cosmopolitan)
Последњи пут измењено%AM, %24 %477 %2013 %11:%dec
Више из ове категорије « Tri koraka do vrhunskog orgazma Koliko znamo o ljubavi? »

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

назад на врх