Menu

Tri koraka do vrhunskog orgazma

Seks terapeutkinja Suzan Kroin Bakos je godinama proučavala vezu između ženskog uma i tijela. Svoje zamisli je uz pomoć povezivanja zapadne psihologije sa istočnjačkim seksualnim tehnikama iskušala na mnogim ženama. Otkrila je "Orgazamsku petlju" koja je odlična po tome što vas neprestano drži koncentrisanim. Na početku ćete možda previše pažljivo posmatrati šta radite, pa nećete moći dovoljno pažljivo da se usredsredite na partnera, što mu ne bi trebalo da smeta ako i on želi da vam pruži što više uživanja. Ubrzo ćete naučiti da spontano izvodite tehnike i pokrete koji će vas dovesti do najboljeg orgazma vašeg života.


PRVI KORAK: UZBUDITE SE MISLIMA

Odvojite neko vrijeme za sebe. Napunite kadu ili lezite na krevet. Zatvorite oči i zamislite neku sliku koja vas uzbuđuje. Slika neka bude jednostavna, ali dovoljno erotska da možete za vreme vizualizacije da kažete "Uzbuđena sam". Neke žene koje su probale sa ovom tehnikom pitale su se da li bi ta slika koju zamišljaju trebalo da bude mentalna slika njihovih partnera? Greška! Ovo nema nikakve veze sa vašim partnerom, već samo sa vama i povezanošću sa sopstvenim telom. Prvo morate crpiti uzbuđenje koje je vaša unutrašnja snaga, a tek onda možete da se povežete sa partnerom.

DRUGI KORAK: USKLADITE SE SA SVOJIM TIJELOM

Za vrijeme predigre zatvorite oči i zamislite da se sva energija u tijelu koncentriše u dvije tačke. Prva tačka se nalazi blizu polnih organa, neposredno ispod pupka, a u istočnjačkoj ezoteričnoj seksualnosti zove se "unutrašnji či". Druga tačka je na donjem dijelu karlice, u trtici, gdje je po kundalini jogi središte seksualne energije. Zamišljanjem energije na te dvije tačke dostićićete koncentraciju misli, čime ćete na tim mestima povećati dotok krvi i temperaturu – oboje su neizostavni preduslovi za orgazam. Zatim zamislite da je vaš dah poput vatre. Napravite "vatreni krug" tako da u mislima kružno potjerate energiju po tijelu. Polako i duboko udahnite kroz nos i izdahnite na usta, a zatim pogurajte taj vatreni dah po tijelu. Energiju vatre osjetite prvo u zadnjici, pa tek onda neka krene prema polnim organima. Vatreni dah povećava dotok kiseonika u krv, što povećava snagu orgazma.

TREĆI KORAK: POVEŽITE SE SA PARTNEROM

Sada ste spremni da pokupite plodove velike "orgazamske petlje". Namjestite se tako da glavić penisa bude u dodiru sa klitorisom ili s G-tačkom, za dodatnu stimulaciju upotrebite ruku. Vatreni dah nemojte prekidati, posebno ne onda kada počne da vas obuzima orgazam. To je cijela tajna kako postići intenzivni ekstatički vrhunac, otkriva "Intimate medicine".
Последњи пут измењено%AM, %24 %477 %2013 %11:%dec

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

назад на врх